Bienvenue chez les Buskiers

Het interview met nieuwbakken Giant Trevor Thompson en Christophe Vandegoor na de gewonnen bekermatch tegen Brussels was er ééntje om duimen en vingers vanaf te likken. De ‘Mister T’ uit Giantland blijkt een uitermate beleefde jongen te zijn. En dat moest de reporter persoonlijk ondervinden. De Yes Sirs vlogen rond Vandegoors oren. Roel Moors keek met een grijns toe. De 2m13-grote Thompson is iemand waarmee je naar de oorlog kan.

En wie oorlog zegt, zegt leger. In basketbaltermen doet me dat spontaan denken aan ‘L’armée de Jéjé’, het supporterslegioen van onze Best Friend from Bergen: ‘Monsieur Jerome’.  De bloedfanatieke basketballiefhebber met een groot hart voor fairplay. En laat deze wedstrijd nu dit weekend op de agenda staan.  ‘Que le meilleur gagne’, fluisterde hij  me al meermaals toe. En gelijk heeft hij. Voor Mister T (revor Thompson) wordt het zijn eerste duel tegen het Bergense legioen. Hij zal het geweten hebben. Monsieur Jéjé heeft nu al een smile tot achter zijn oren. Zijn beste blauwe pak + dito strik werden al uit de kast gehaald. Zijn Antwerpse vrienden en nieuwkomer Mister T verdienen een goed ontvangst. Basket, een feest …. Bienvenue chez Les Buskiers …

Foto: Serch Carrière Images

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.