Opa’s hartendiefjes

Tijdens de afterparty van Miss Belgium 2019 was hij één van de opgemerkte figuren. Marc Cnudde, de opa van Manon Vandemaele, was tijdens de campagne een rots in de branding voor zijn kleindochter. Toen hij op het feestje achteraf in het gezelschap van heel wat vrouwelijk schoon was, werd als snel duidelijk dat de kerstfeestjes ten huize Cnudde er ééntje zijn om duimen en vingers vanaf te likken. Het oog heeft zeker niet te klagen. Want opa Marc heeft duidelijk heel wat vrouwelijk gezelschap dat hem hoog in het vaandel draagt. Tijdens de afterparty ging hij met plezier op de foto met zijn hartendiefjes: zijn vrouw, zijn dochter Virginie en zijn pittige kleindochter. Opa’s hartendiefjes … waar droomt een trotse grootvader nog meer van?

Meer foto’s kan u ontdekken op:
https://goo.gl/Bs3vKr

Foto’s: Jan Liekens

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.