Een jurk voor de zeehondjes

Geen parels voor de zwijnen. Maar een jurk voor de zeehondjes. Dit illustreert het gouden hart van Julie Boone. De regerend Miss Oost-Vlaanderen deed het uitstekend in de meest recente editie van Miss België. Ze haalde de titel van vierde eredame.

Het verhaal van deze jurk is de voorbije weken regelmatig in de pers verschenen. Hij is ontworpen door Atelier ExC en is gemaakt van 100% duurzame & eco-vriendelijke stoffen en accessoires. De jurk bestaat uit 70% bio katoen en 30% gerecycleerde zijde, de jurk is afgewerkt met bloemen uit dezelfde eco-materialen en amber stenen die een helende werking hebben.

De opbrengst van de veiling gaat naar het zeehondenopvangcentrum Sea Life. Hier worden zeehondjes verzorgd die gewond en verzwakt zijn door de toenemende vervuiling van de Noordzee. Uiteraard zal ook Sea Life hieraan de nodige persaandacht geven en wordt de nieuwe eigenaar van deze jurk ook betrokken in de perscommuniqué.

Vanaf vandaag tot en met vrijdag 25 januari 12u00 kan u bieden op deze uitzonderlijk jurk met een verhaal.

Bieden kan enkel via deze link: https://www.2dehands.be/kleding-accessoires/dameskleding/avondjurken/veiling-sustainable-galajurk-miss-belgium-486369065.html?ignore.wijzig=1

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie