De stoere bodyguards van Ines Fayot

Eerlijk is eerlijk. De Brabantse Ines Fayot heeft een mooi parcours afgelegd tijdens Miss België. Ze strandde in de finale ergens op een plekje tussen 12 en 20. Maar ach, daar gaan we the day after niet over malen. Dankzij heel dit traject gaf Ines haar leven een mooie ommezwaai. Ze laat nu een stevig imago van ‘Sporty Spice’ over zich heen. Tijdens de afterparty van Miss België stond ze als een huis. Dat leverde een opmerkelijk beeldje op. Toen ze de zaal binnenkwam, werd ze vergezeld door ‘ongetwijfeld’ de twee belangrijkste mannen uit haar leven. Enerzijds haar vriend Sebastien en anderzijds haar papa. Het werd al meteen duidelijk. Wie het hart van Ines wilt veroveren, moet voorbij deze twee stoere ‘bodyguards’ gaan. Op de foto genieten beide heren zichtbaar van hun momentje met hun ultieme prinses. En Ines ook wel een klein beetje veel.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.