50% kans op West-Vlaamse of Antwerpse Miss België 2019

Met Nina Derwael in de jury is de eerste verrassing uit de Miss België 2019-jury een feit. De regerend wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers is één van de juryleden in de zoektocht naar  ’s lands mooiste.  Nathalie Desplancke was als eerste zeker van een ticketje voor de top 20 als Miss Sympathie. Nadien werden Yulia Chernyshkova als Miss Social Media, Shana Vanfraechem als Miss Talent , Elena Castro Suarez als  Miss Charity, Célia Jans als Miss Beach, Laura Oliveira Granja als Miss Sports en Josephine-Charlotte Lecluyse als sterkste op de catwalk verkozen.

Voor Meryam Chekrad, Chloe Reweghs, Chloe Verbeeck, Rama Diallo, Elise Van Diest, Julie Konings, Eléa Evrard, Marilore Mauger, Vanina Chouaibi en Shelley Galindo Granados is het verhaal afgelopen. Bij de 20 finalisten blijven nog vijf kandidaten uit Antwerpen en vijf kandidaten uit West-Vlaanderen over.

 

.

Geef een reactie