Het winteroffensief van Aline Elsermans

Aline Elsermans plant een furieuze start van 2019. Zo start ze het komende jaar met een knal. Op 2 januari staat deze brand styliste aan de bar bij het Hasseltse Winterland. Voor elke verkochte consumptie geeft Winterland 50 cent aan het Miss België goede doel ‘Hope For The Children’. Daar zegt Aline geen neen tegen. 2 dagen later ruilt ze het verre Limburg in voor de Arteveldestad. Op 4 januari heeft ze een eigen kraampje op de Gentse kerstmarkt. Klein maar oh zo belangrijk detail. Op 12 januari staat ze op het podium in De Panne voor de Miss België-finale. Het is maar dat u alle weetjes over de agenda van de mooiste der Sinjoren kent.

Foto: Privé-collectie Aline Elsermans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.