Op weg naar de Miss België-kroon?: Eléa Evrard (18, Seraing)

In het dagelijkse leven heeft de 18-jarige Eléa Evrard uit Seraing een grote passie voor dieren. Zo woont ze samen met maar liefst 1 hond en 4 katten. Daarnaast studeert ze in het dagelijkse leven ook nog voor dierenarts. Maar … deze jonge Luikse vindt naast het grote dierenrijk ook de modewereld nog beestig leuk. Net daarom waagde ze haar kans in de weg naar het Miss België-kroontje. En met succes … De Luikse schone haalde tijdens de regionale finales de titel van tweede eredame en plaatste zich voor de grote Miss België-finale. Is Eléa op weg naar het Miss België-kroontje? “Het was een grote verrassing dat ik zo ver in deze wedstrijd kon doorstoten. Door alle geplande activiteiten, voorbereidingen en repetities staat mijn agenda bomvol. Op het niveau van tijd alleen valt dit niet te onderschatten. En toch … Ik krijg de unieke kans om het avontuur van mijn leven te beleven. En wie zegt daar nu neen tegen. Niemand toch … “

La mama

« Aan dit parcours begon ik als gevolg van een weddenschap met mijn mama”, glimlacht Eléa. “En zie waar het me nu heeft gebracht. Mijn moeder is waanzinnig fier op alle kansen die ik nu krijg. Het is een ‘ongelooflijk’ verhaal waarin ik mijn nu mag in begeven. En wie weet ben ik misschien de nieuwe Miss België. Tenslotte heb ik 1 kans op 30 om het kroontje te bemachtigen. En daar doe ik nu alles voor. Ik probeer een gezond evenwicht te vinden tussen mijn studie en de finale van Miss België. Multitasken moet ik als geen ander doen. Maar het is me dat allemaal meer dan waard.”

Foto : privécollectie Eléa Evrard

Geef een reactie