Mijn foto van het jaar 2018

Het jaar zit er bijna op. Voor velen zou het een begin kunnen zijn van de doorsnee nieuwjaarsbrief. Maar niet voor mij. Op het einde van het jaar mag je wel eens terugblikken op de voorbije maanden. Eén van de momenten, die me bij zal blijven is een gebeurtenis deze zomer. Ik kreeg de kans om de nummer 4 uit de Ronde van Frankrijk : Primosz Roglic bezig te zien (en te ontmoeten!). Insiders weten dat ik al langer fan ben van deze Sloveense krachtpatser, die vroeg van de schans sprong. Tijdens de voorbije Ronde van Frankrijk werd hij fraai vierde. Toen ik hem tegen het lijf liep tijdens het Dernycriterium in Antwerpen, was ik voor één keertje ‘starstruck’. Je komt niet elke dag één van je helden op de fiets tegen. Noteer zijn naam maar: Primosz Roglic.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.