Manon Vandemaele en haar ‘koelste’ botjes

Wie droomt van het Miss België-kroontje, moet tegen een stootje kunnen en vooral tegen de koude …  En zeker nu de finale steeds dichterbij komt. Enkele finalisten kregen de kans om een bikinifotoshoot te doen in ijskoude temperaturen in het 1e Digitaal IJsmuseum in de wereld. Dit museum staat momenteel op het Brugse stationsplein. Opvallend tussen al de foto’s was wel het beeldje van Manon Vandemaele. Deze kapster in wording (met een pittige attitude) viel vooral op door haar botjes. Op het strand is het wellicht een ‘no go’. Maar de ijskou op het Brugse Stationsplein trotseren kan blijkbaar alleen met ‘koele’ of (is het coole botjes?) aan je voeten. Want zo dicht bij de finale, is een verkoudheid opdoen uit den boze. Dus een beetje warmte is altijd welkom. Niet waar, Manon?

Foto: Miss Belgium.be – Bjorn Van Ryckeghem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.