Een nieuw begin voor Deborah De Ridder

Een nieuw leven, een nieuw begin.  Deze uitdrukking geldt nu ook voor Deborah De Ridder. Deborah werd in Vlaanderen bekend door haar overwinning bij de VTM-talentenjacht Op zoek naar Maria en haar rol in The Sound of Music.  Maar nu staat ze wellicht voor de grootste uitdaging uit haar leven en dat is mama zijn. En dat is vanaf nu ook een feit. Deborah werd namelijk voor de eerste keer mama. En dit van een dochter Lotje. Trotse vader is Deborah’s partner Marnix. Of dochterlief de muzikale genen van haar moeder heeft overgeërfd, zal wellicht snel duidelijk worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.