De advocaat van de kerstmarkt

Voor de 15de keer op rij zal Malinwa deelnemen aan de Mechelse Kerstmarkt. Wat in 2003 begon als een manier om fondsen te werven voor de viering van ons honderdjarige bestaan, is ondertussen uitgegroeid tot een stevige traditie binnen Malinwa-minded middens.

De Mechelse kerstmarkt bevindt zich op de Haverwerf. Wanneer u het pleintje via Lamotte opwandelt, zijn zij het eerste kraampje dat u aan de rechterkant tegenkomt.

De kerstmarkt is geopend op 14-15-16, 21-22-23 en 28-29-30 december. Op vrijdag telkens van 18h tot 23, op zaterdag van 11h tot 23h en op zondag van 11h tot 20h. Malinwa is er zeker van dat alle dorstigen, supporters en sympathisanten andermaal de weg zullen vinden naar onze geel-rode kerststal.

Malinwa Advocaat – U pakt er toch ook ene

Misschien hebt u inmiddels uw bestelling reeds geplaatst, en indien niet, hebt u er ongetwijfeld al over gehoord: Omdat ze dit jaar toch wel in een speciaal, woelig jaar zijn terecht gekomen vonden we het als Supportersorgaan een beetje ongepast om met onze traditionele Champagne-verkoop uit te pakken. Misschien heb je hierdoor een blinde vlek op je kerstshoppinglijstje en ben je nog naarstig op zoek naar dat ene geweldige cadeautje? We laten je niet in de steek en komen met iets speciaals op de proppen!

Dit jaar wordt er dus gekozen voor om een Malinwa Advocaat op de markt te brengen. Twee smaken werden speciaal voor jullie geselecteerd: Artisanale Advocaat Natuur en Artisanale advocaat Amaretto. Er werden vier verschillende etiketten ontworpen met originele, misschien zelfs herkenbare, leuzen. Met name:

– Advocaat: we pakken er alvast ene

– Topadvocaat

– Advocaat: Artisanaal, uit de nieuwe keuken

– Advocaat: gemaakt met propere handen

Alle details over de verkoop vind je op www.malinwa-advocaat.be

U kan nog steeds uw bestelling plaatsen.

De opbrengst van zowel kerstmarkt- als Advocaatverkoop komt de supporterwerking integraal ten goede. 

 

Geef een reactie