Fotowedstrijd Julie Boone

Julie Boone is aan een opmerkelijk traject bezig in Oost-Vlaanderen. Als enige vertegenwoordigster van haar provincie groeit haar achterban zienderogen. Nu maandag 10 december lanceert ze zelfs haar eigen fotowedstrijd en laat ze de fitnessbabe in zich helemaal los. In de gebouwen van haar sponsor Anytime Fitness in Sint-Gillis-Waas gaat ze vanaf 19u met iedereen op de foto. De twee foto’s, die het meest gedeeld en het meeste likes krijgen maken kans op een maand gratis sporten en een sportpakket. Fotograaf Jan Van Steen zorgt voor de professionele fotoshoot. Om de kerstsfeer alvast te proeven biedt haar sponsor iedereen een glaasje bubbels en versnaperingen aan.

Waar?
Herenstraat 3, Anytime Fitness in Sint-Gillis-Waas 

Wanneer?
Maandag 10 december vanaf 19.00 uur

Foto: Miss Belgium

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.