De muzikale noten van Luc Verhoeven

Ene Gast, Twee Bazen swingt als een tiet. Daar heeft de aanwezigheid van Radio Modern een live-band onder leiding van Ben Mouling heel wat mee te maken. Het theaterstuk wordt regelmatig afgewisseld met songs uit de tijd van toen. Dat werd meteen duidelijk tijdens de première van het jubileumstuk van Theater Elckerlyc. Onder de VIPS zat ook Luc Verhoeven. Luc & hoofdrolspeler Sven De Ridder zijn al jarenlang goede vrienden. Dus mocht den Izzy niet ontbreken tijdens de première. Maar Luc had nog meer muzikale noten te kraken. Hij vertoefde namelijk in het gezelschap van zangeres Sofie.  Sofie is één van de beste Vlaamse soulstemmen. Ik moest meteen denken aan één van haar liedjes ‘Motown Music’. Een song, waarin het zinnetje : ‘Radio, Radio, give me a song. I want old motown music’ in thuis hoort. Tja, daar was Radio Modern en de live-band voor aanwezig. Of zie ik dat zo verkeerd?

Meer foto’s kan u vinden op: https://www.showbizzsite.be/fotoboek/diverse-2018-premi%C3%A8re-ene-gast-twee-bazen-rode-loperpodium-2018-in-antwerpen

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.