L’armée de Jéjé

Telenet Giants Antwerp versus Mons. Het blijft een spektakel op en naast het terrein. Aan de éne kant is het van moettes voor de Antwerpse Giants. Na de nederlagen tegen Oostende en Charleroi moet de tweede competitieoverwinning van het seizoen nu eindelijk binnen zijn. Aan de andere kant lijkt het gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vorig jaar kwamen de troepen van Daniel Goethals op een diefje winnen in de Lotto Arena. De rollen zijn nu helemaal omgedraaid. Bergen pronkt vooraan in het klassement en de Giants onderaan. En als er één coach is op Belgische basketbalvelden, die zich helemaal smijt in zijn coaching is het Daniel Goethals wel. Op het randje van een ‘crise cardiaque’ bewijst hij zijn kunnen keer op keer. Maar ook naast het veld is er een hele Bergen-army op post onder leiding van de sympathiekste fan van het Belgische basket: Monsieur Jéjé. Vorig jaar wenste hij mij ‘un bon match’ toen ik iets te drinken ging halen. En het weze hem van harte gegund. L’armée de Jéjé is klaar voor een strijd in de Lotto Arena. En zo hoort het ook te zijn. Un bon match, monsieur Jéjé. Want met Jéjé in the house is het 10 op 10 voor sfeer en gezelligheid. Nu de punten nog …

Foto: Serch Carrière Images

Geef een reactie