Een vervolg op Cocô Locô, Festival of the Dead

Een paar duizenden Halloween-fans vonden woensdagavond de weg naar de Antwerpse Waagnatie voor de eerste, uitverkochte editie van ‘Cocô Locô, Festival of the Dead’. Geïnspireerd op het populaire Mexicaanse Dias De Los Muertos werden de doden geëerd met een spectaculaire beleving. Onder de centrale Three Of Life, een indrukwekkende boom van 1200 m2 bestaande uit doeken en decoratie, genoot het publiek van een spectaculaire show, die het midden hield tussen Cirque du Soleil en Tomorrowland. Vuuracts, acrobatie, steltenlopers en koordansers zorgden voor adembenemende stunts tijdens de stomende dj-sets van o.a. DJ Ward, Partyshakerz en Kenn Colt. Festivalorganisator Hap Group had zijn bezoekers vooraf opgeroepen om verkleed en gemaquilleerd af te zakken naar de Waagnatie.
Bjorn Swennen: “Meer dan de helft was verkleed en/of geschminkt. Sommigen hadden er uren tijd in gestoken en 150 gelukkigen konden dankbaar gebruikmaken van het team van Brows & Beyond, dat voor de nodige Halloween make-overs zorgde. Chapeau, want tussen 16.00 en 23.00 uur waren ze non-stop bezig met face jewels, e.a. We kregen heel veel complimenten en waardering, en op basis van die feedback komt er volgend jaar sowieso een 2de editie. De datum en start van de ticketverkoop worden binnenkort bekend gemaakt.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie