Lijnpiloot Angeline Flor Pua

Miss België Angeline Flor Pua mag zich vanaf nu voor eeuwig en drie dagen lijnpiloot noemen. Ze is namelijk geslaagd voor haar examen. Na lange tijd wachten op het vliegtuig dat gerepareerd moest worden, kon ze haar examenvlucht doen en slaagde onmiddellijk. Het grapje dat je met haar als eerste Miss België van de grond kan gaan is nu definitief realiteit. Binnenkort stapt Angeline ook op het vliegtuig naar China. Daar werkt ze aan een andere grote droom: meer bepaald Miss World worden. Ze vertrekt op 4 november en zal met heel veel trots ons land verdedigen op 8 december in Sanya, China.

Foto: Kevin Swijsen – Miss Belgium.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.