Een postkaart uit Barut (Lara)

Ik moet iets bekennen. Vroeger had ik een grote verzameling postkaartjes, die ik keurig opbergde in enkele grote mappen. Als jonge knaap hield ik me daar graag mee bezig. Maar tegenwoordig is die hobby van weleer met de opkomst van het internet een stille dood gestorven. En toch … begint het terug te kriebelen als ik een beeldje zie van de 30 overblijvende schoonheidskoninginnen in Miss België. Zij vertoeven daar momenteel in het Turkse Lara. Wat een eenvoudig brugje aan een hotel toch stil genieten kan … Beeldjes voor de eeuwigheid, niet waar.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.