Sterrencast voor CATS-film

De musical CATS van Andrew Lloyd Webber blijft het publiek betoveren en verrassen. In het najaar van 2019 komt er een filmversie uit van CATS in regie van Tom Hooper met een indrukwekkende sterrencast met onder andere James Corden, Jennifer Hudson en Taylor Swift. Opvallend is hierbij de rol die werd weggelegd voor Dame Judi Dench. Zij neemt de rol van de oude, wijze kat Deuteronomy op zich. Bijzonder dat deze rol dan door een vrouw wordt gespeeld. 2019 wordt voor de Belgische CATS-fans echt een feest. Van 19 tot en met 24 maart kunnen ze genieten van deze schitterende musical in hun eigen hoofdstad Brussel. In een gedeelte van Paleis 12 worden cast en publiek verwelkomd in een sfeervol musicaltheater.

FOTO: CATS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.