De stem van Dylan Haegens

De nieuwe videogame Starlink: Battle for Atlas, die vanaf vandaag verkrijgbaar is, bevat stemmen van onder andere Dylan Haegens, Levi van Kempen en Murth Mossel. Dylan Haegens verzorgt de stem van Levi McCray. Levi is een waaghals, extreme sports-atleet en een ster op social media. Hij kent geen grenzen, staat graag in de spotlight en heeft iets te veel energie. Op aarde sloop hij aan boord van het moederschip van het Starlink Initiatief, de Equinox. Hij beseft pas later waar die keuze hem gaat brengen.

“Wij volgen Dylan Haegens, net als vele anderen, al jaren op de voet en zijn erg trots dat hij het aan heeft gedurfd zijn stem te verlenen aan één van onze helden in Starlink: Battle for Atlas”, aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft Benelux.

“Ik vind het heel bijzonder dat ik een stem heb mogen inspreken voor de nieuwe game Starlink: Battle for Atlas”, aldus Dylan Haegens. “Ik game zelf ook behoorlijk veel en hoe vet is het dan dat er een spel is waarin je mijn stem bij één van de main characters hoort. Het was erg leuk om de stem van Levi in te spreken en ik heb er heel veel van geleerd. Stemmen inspreken is echt een vak apart, ik heb veel respect voor stemacteurs.”

 

De volledige Nederlandse stemmencast bestaat uit:

 • Levi van Kempen als Mason Rana
 • Murth Mossel als Hunter Hakai
 • Desi van Doeveren als Chase da Silva
 • Jim de Groot als Eli Westwood
 • Meghna Kumar als Fern Wilder
 • Nienke van der Haak als Galla Joust
 • Barnier Geerling alsJudge
 • Leo Richardson als Kharl Zeon
 • Simon Zwiers als Rankor
 • Peggy Vrijens als Razor Lemay
 • Marieke de Kruijff als Sage
 • Cystine Carreon als Shaid
 • Jeske van de Staak als Sorren
 • Oscar Siegelaar als Victor St. Grand
 • Cynthia de Graaff als Startail
 • Just Meijer als Grax
 • Jonathan Demoor als Falco Lombardi
 • Wiebe Pier Knossen als Peppy Hare
 • Marloes van Den Heuvel als Slippy Toad
 • Joey Schalker als Fox McCloud

&

 • Dylan Haegens als Levi McCray

 

In Starlink: Battle for Atlas leiden spelers een heldhaftig team van interstellaire piloten om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Dankzij innovatief, modulair speelgoed bouwen spelers unieke ruimteschepen die op ieder moment aangepast kunnen worden voor een nieuwe manier van spelen. Hierdoor passen spelers gemakkelijk hun speelstijl aan om zo elke uitdaging aan te gaan in de epische open wereld van Atlas.

 

Over Dylan Haegens

Met meer dan 1.4 miljoen abonnees is Dylan Haegens een van de populairste YouTubers van Nederland. Hij staat bekend om zijn grappige sketches en top 10-video’s, die vaak meer dan een miljoen keer worden bekeken. Naast YouTuber is Dylan Haegens sinds kort ook filmregisseur en -acteur. Sinds augustus is hij namelijk te zien op het witte doek met zijn gloednieuwe film ‘De Film van Dylan Haegens’, die inmiddels meer dan 250.000 bezoekers heeft getrokken.

FOTO: UBISOFT

Geef een reactie