Chloë versus Chloë : De Limburgse zoetebekjes

Eén ding staat buiten kijf tijdens Miss België 2019. Wanneer je uit Limburg komt en wenst door te stoten naar de finale van Miss België moet je met de naam Chloë door het leven stappen. Zo hebben Chloë Verbeeck en Chloë Reweghs beiden hun ticketje voor de grote finale op zak. Maar in een leven als Miss mag je wel eens een zoete zonde begaan. Daar zijn beide dames het roerend over eens. Daar hoort zo nu en dan wel eens een suikerspin bij. Daar zeggen deze beautyqueens zeker geen neen tegen. Dit bewijst een foto, die ons heeft bereikt via de sociale media. Chloë en Chloë: de Limburgse zoetebekjes.

Foto: Miss Belgium.be/Kevin Swijsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.