Musical On Stage slaat neer in Center Parcs

Na twee succesvolle musicalweken afgelopen zomer, slaan Center Parcs Erperheide (in Peer) en Musical On Stage vzw opnieuw de handen in elkaar om een fantastische musicalervaring te garanderen tijdens het musicalweekend. Onder professionele begeleiding van musicaldocenten kan iedereen tussen de 7 en 15 jaar meedoen aan een tweedaagse vol dans, zang, drama en plezier. En natuurlijk laten ze op zondagavond ook zien wat ze kunnen in een spetterende show van Center Parcs: De BALUBA.

Het musicalweekend vindt plaats van 7 tot en met 10 december 2018. Plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is aanbevolen. Inschrijven voor de lessen kan via de website van Musical On Stage (www.musicalonstage.be/centerparcs). Voor het boeken van het musicalweekendarrangement kunt u terecht op de website van Center Parcs (https://www.centerparcs.be/be-vl/musicalonstage_ms). Voor vragen of opmerkingen kan u terecht via e-mail (infoémusicalonstage.be) of telefonisch via +32 3 808 25 08.

Fotobron: Musical On Stage VZW

2 gedachtes over “Musical On Stage slaat neer in Center Parcs

  1. Lore heeft aan deze musical week deelgenomen eind augustus. Ze was super enthousiast en heeft een super leuke week daar met heel the crew en andere kinderen gehad. Een aanrader!

Geef een reactie