Pink Ladies Games met Imke, Elisa en blogsters Pauline en Lesley

Nog 16 dagen en dan vindt op de Brusselse Humanities, Sciences & Engineering Campus van de Vrije Universiteit Brussel de grote finale plaats van de ‘Pink Ladies Games’, een wedstrijd voor vrouwen vanaf 16 jaar, waarin vriendschap, communicatie en teamwork primeren boven sportieve prestaties. Zondagnamiddag 28 oktober zijn alle ogen gericht op het deelnemende Suzuki-team van Imke Courtois, Elisa Guarraci en blogsters Pauline Grossen en Lesley Van Loon. De dames doen mee aan de 6 finale-battles, waaronder de draagberry-race, de Catwalk Challenge en de Truck Pulling. Inge Van Belle: “Je kan tot 22 oktober individueel of in een team van 4 of 5 vrouwen inschrijven voor de finale, maar het is wel nu het moment, want veel beschikbare teamplekken zijn ingevuld. Dat laatste is goed nieuws voor de Yamina Krossa Foundation van de VUB, want 50 % van het inschrijvingsgeld wordt integraal doorgestort naar het borstkankeronderzoek”. Op www.pinkladiesgames.be vind je alle info en kan je je inschrijven.

Nooit gedacht, maar wel gehoopt dat we met de ‘Pink Ladies Games’ en haar partners vrouwen massaal laten bewegen. Als je meedoet stel je jezelf open, leer je nieuwe mensen kennen, die je uitdaagt op het vlak van kennis, doorzettingsvermogen, inzicht en teamspirit. Door mee te doen leer je jezelf beter kennen en kom je erachter dat niet de sterkste, maar wel de slimste teamplayers winnaars worden van de Games. Het draait om vrouwen, maar het supporteren en aanmoedigen is een gezinsgebeuren waarmee iedereen zich amuseert”, zegt Inge Van Belle.

De finale van de ‘Pink Ladies Games’ op de Brusselse VUB moet onvergetelijk worden. Daarom stak de organisatie met haar partners een hoogstaand programma in elkaar, attractief voor de supporters, deelnemers en het befaamde Suzuki-team van voormalige Red Flames Imke Courtois, mediafiguur Elisa Guarraci en blogsters Pauline Grossen en Lesley Van LoonOok zij nemen deel aan de 6 unieke battles.

Tijdens de Reverse Drive wordt je behendigheid, teamwork, communicatie en precisie getest, wanneer je achteruit met je Suzuki ballonnen prikt of probeert te parkeren, met enkel de hulp van je camera en co-pilote. Rescue 911 is dan weer een ludieke draagbarry-race, inclusief doktersjassen, waarin tijdens de battle stressbestendigheid en teamconcentratie cruciaal zijn. Het eindresultaat van de Cross Country wordt bepaald door het traagste teamlid. Inzicht staat voorop tijdens de Archery Tag, een paintball-battle met mousse pijltjes. Creatieve kledingcollecties uitkiezen, combineren en presenteren voor de vakjury, doe je tijdens de Catwalk Challenge en tijdens de Truck Pulling bundel je alle teamkrachten, en trek je zo snel en zo ver mogelijk een truckerscabine zonder laadbak vooruit.

Ben je een vrouw van 16 of ouder, vrij op zondagmiddag 28 oktober en heb je zin om individueel of in teamverband deel te nemen aan de grote ‘Pink Ladies Games’-finale van zondag 28 oktober op de Brusselse VUB, schrijf je dan voor 22 oktober in op www.pinkladiesgames.be. Op de finaledag ben je ook van harte welkom om te supporteren.

Foto: Pink Ladies Games

Geef een reactie