Masha en de Beer: De repetities

Deze week zijn de repetities begonnen van de spiksplinternieuwe familiemusical ‘Masha en de Beer Live!’. Als startsein van de repetitieperiode werd door cast en crew een heerlijke slagroomtaart aangesneden. De beregezellige familievoorstelling zal vanaf zaterdag 24 november 2018 te zien zijn met 9 shows door heel Vlaanderen.

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en Ketnet komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingers en het hartverwarmende verhaal maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie. Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun gezellige huisjes in het bos om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan in de foyer van het theater.

VOORSTELLINGEN

zaterdag 24/11/2018 Capitole, Gent

zaterdag 19/01/2019 Ethias Theater, Hasselt

zaterdag 2/02/2019 CC Het Getouw, Mol

zaterdag 23/02/2019 Provinciaal domein Dommelhof, Neerpelt

zaterdag 2/03/2019 CC Sint-Niklaas

woensdag 6/03/2019 CC Zwaneberg, Heist-op-den-Berg

zaterdag 9/03/2019 Cultuurhuis de Warande, Turnhout

zaterdag 23/03/2019 Kursaal Oostende

dinsdag 16/04/2019 Theater Elckerlyc, Antwerpen

‘Masha en de Beer LIVE!’ speelt vanaf 24/11 in een zaal bij jou in de buurt.
Tickets bestel je via: www.mashaendebeer.be

Foto: Royal Promotions

 

Geef een reactie