Audities afgerond voor Europese tour Cats

De musicalklassieker CATS van Andrew Lloyd Webber komt in 2019 voor de allereerste keer naar Brussel. Ruim 1000 Belgische musicalliefhebbers wilden hun zitje voor deze musical die te zien zal zijn in Paleis 12 te Brussel al zeker niet missen en boekten meteen hun ticket. Deze week worden de laatste audities afgerond voor deze musical der musicals op de Londense West End.  “Dan weten we eindelijk wie op de scène zal schitteren van het Brusselse Paleis 12 dat van 19 tem 24 maart 2019 een schitterend musical theater zal herbergen.”, getuigen organisatoren Frank Van Paridon van Proud to Present en Veerle Hoppenbrouwers van Arrano die  CATS speciaal voor de vijfde verjaardag van Paleis 12 voor het eerst naar de hoofdstad van Europa brengen.

CATS neemt binnen de wereld van het live entertainment een bijzondere positie in. Als ooit langstlopende musical aan beide zijden van de oceaan en langstlopende touring show in de Verenigde Staten blijkt het een musical met een tijdloos en universeel appeal, die ook in België is uitgegroeid tot een echte publiekslieveling.

Speciaal voor CATS wordt de Brusselse concertzaal  Paleis 12 omgebouwd tot een intiem musical theater met 1986 plaatsen.

De musical bezoekt de hoofdstad in verband met het 5-jarig bestaan van de Brusselse concertzaal Paleis 12. Ter gelegenheid hiervan zal een gedeelte van Paleis 12 worden omgetoverd tot een prachtig musical theater. Na een aantal bezoeken van de producent en de geluidsmensen van CATS was men het er unaniem over eens dat de akoestiek in de zaal bijzonder geschikt was.

Het Belgisch publiek sluit CATS in zijn armen.

Al ruim 1000 CATS-fans boekten al hun kaartje voor één van de slechts acht voorstellingen. Het Belgische publiek weet een kwalitatief hoogstaande, originele en full  version van deze musical dus zeker te waarderen. De spektakelwaarde van CATS is dan ook ongezien met de schitterende kostuums, spetterende choreografieën en heerlijke live muziek van het negen man sterke orkest. Geen enkele andere musical biedt zoveel energie en spektakel.
In het voorjaar van 2017 speelde de voorstelling in Antwerpen waar het de harten van de Belgische theaterbezoekers veroverde. Door het overdonderende succes (de nieuwe Koningin Elizabeth Zaal was drie weken uitverkocht!) werd besloten dat de productie ook Brussel aan zal doen. Ook deze keer kunnen de CATS-fans de show in het Engels beleven zonder helemaal naar Londen te hoeven reizen. De voorstelling wordt tevens van Nederlandse en Franstalige boventitels voorzien zodat niemand iets van het verhaal hoeft te missen. Sinds de première in 1981 speelde CATS onafgebroken gedurende een recordperiode van 21 jaar (!) zo’n 9.000 voorstellingen in Londen. De onvergetelijke hit ‘Memory’ staat in het collectieve geheugen gegrift en is inmiddels door meer dan 150 artiesten gecoverd, van Barbra Streisand tot Céline Dion. De hit musical boeit al meer dan 35 jaar toeschouwers van alle leeftijden en alle culturen en zorgt ervoor dat het publiek avond aan avond ontroerd en razend enthousiast het theater verlaat. Inmiddels bezochten meer dan 81 miljoen mensen in meer dan 30 landen de show die al in 15 talen werd opgevoerd.

CATS, samen de magie beleven van een prachtig verhaal

De musical speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de Jellicle katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar grote verdriet willen ze niets van haar weten. Dan verandert alles: Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider, die uitgerekend Grizabella kiest om herboren te worden.


Voor meer informatie  & kaartverkoop 

www.catsmusical.be
www.ticketmaster.be
Tel 0900-40850 (50 cent/minuut)

Adres Paleis 12 Theater
P12 – Miramarlaan 1020 Brussel

Speelperiode 
CATS loopt van 19 maart tem 24 maart 2019 in Paleis 12 Theater.

Toegangsprijzen 
Vanaf € 24 (incl. reserveringskosten)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.