Larnaca zien …

Het basketbalseizoen voor de Telenet Giants Antwerp wordt dit weekend officieel geopend. En dit meteen al met een kraker van formaat. Zaterdag 22 september nemen de Antwerpenaren het op voor hun eerste wedstrijd met inzet in de 1e ronde van de Basketball Champions League tegen het Cypriotische Larnaca. Een mooie Europese campagne zou het seizoen van de Giants nu al wat extra kleur geven. Tickets hiervoor kunnen besteld worden via: https://www.teleticketservice.com/tickets/2018-2019/telenet-giants-antwerp-vs-aek-larnaca-cyprus

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.