Celine, OT en … Ralph, the Yorkie

Blogster Celine Van Ouytsel ziet het leven met een roze bril. Dat blijkt uit de kleur van haar auto, waarmee ze voor één jaartje rond rijdt. Wie Celine tegenwoordig spot, kan niet buiten haar Roze Range Rover (genaamd: The Pink Panter) om. Dit alles kwam tot stand in samenwerking met Garage Peeters uit Herentals en 2wrap. De komst van haar roze wagen zal haar volgers op sociale media niet ontgaan.  Er worden maandelijks video’s in opgenomen voor youtube met telkens een bekend gezichtje. En haar volgers op instagram kunnen ook iets winnen als ze een foto posten met de auto.

De prijzen zijn alvast bekend:
#cecespinkpanther= dagje shoppen bij bobo winnen
#2wrappleasepinkmeup = volledige wrap voor eigen wagen in kleur naar keuze winnen

Het tweede bekende gezichtje dat bij Celine in The Pink Panter zat voor haar rubriekje Car Rides with CeCe was OT alias Olivia Trappeniers. Zij scoorde een hit aan de zijde met Regi met het liedje You have a heart. Hoe het met haar nu gaat, kan u ontdekken in onderstaand filmpje:

U kan het filmpje bekijken via:
https://www.youtube.com/watch?v=ScQN3mrz7kE

Oh ja, ook  Ralph, the Yorkie van Celine krijgt een ware glansrol.

Foto: Celine Van Ouytsel

Geef een reactie