Lander Severins: Artist in Residence bij Theater M

Theater M gaf de voorbije week de aftrap van haar achtste seizoen. Een mix van reeds bekende gezichten en jonge diamanten die binnen enige tijd misschien ook schitteren als sterren. Eén van de doelstellingen van theater M als ‘productie-atelier’ is jonge talenten kansen geven. Dit seizoen steunen ze Lander Severins, in juni afgestudeerd met grote onderscheiding als cabaretier en was hij één van de meest opvallende kandidaten in ‘Voor de leeuwen’ op Eén. Lander mag een jaar lang resideren bij theater M als een ware ‘Artist in Residence’.

Theater M geeft Lander op 2 februari 2019 speeltijd. Dan komt hij voor de eerste keer langs met zijn voorstelling ‘Maanlander’. Een ware aanrader voor mensen, die houden van fris, jong en komisch talent. Tijdens het Theater M-seizoen brengt hij op 11 mei 2019 een tweede keer een bezoekje aan het Mechelse theater samen met Myrthe Van Velden. Dan brengen ze als ‘Grof Geschud’ hun afstudeervoorstelling Ons Paradijs tijdens de tweede ladies night van het seizoen.

Meer info kan u vinden op: http://www.theaterm.be

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.