The Clement Peerens Explosition naar den AB!

Of ze via de A12 of de E19 zullen komen, is nog geen uitgemaakte zaak. Het zeekanaal Schelde-Brussel is trouwens ook een optie. Of er kan nog een nieuwe weg worden aangelegd. In elk geval: de legendarische The Clement Peerens Explosition komt op 27 september eindelijk nog eens naar Brussel. Voor de allereerste keer ooit zullen de meesterlijke zanger en poëet Clement, de wild wervelende bassist Sylvain en betoverende drumdiva Lady Dave de Ancienne Belgique op zijn grondvesten doen daveren!

Het tumultueuze trio heeft een reusachtig repertoire aan huiveringwekkende hits, waarin elke menselijke emotie aan bod komt. Dat gaat van klassiekers als het psychologisch doordachte Vinde gij mijn gat over het maatschappijkritische Boecht van Dunaldy via lovesongs als Zagen tot hedendaagse meesterwerken als Boormachien en Gitaren, yeti en salaad! Stuk voor stuk klassiekers trouwens die een plaats in de Lage Landenlijst van Radio 1 verdienen.

Talrijk zijn de getuigenissen van concertgangers die na anderhalf uur CPeX als betere mensen huiswaarts keerden: velen hervonden hun mentale evenwicht, de bloeddoorstroming werd drastisch beter en verbijsterend hoog aantal kwaaie ziekten verdween op haast miraculeuze wijze.

Wil je het allereerste concert van The Clement Peerens Explosition in Ancienne Belgique meepikken? Bestel dan snel tickets, want de show in CC Schoten is al hopeloos uitverkocht en ook in Den Amer in Diest zijn er nog maar enkele kaartjes beschikbaar! Belangrijk: fans uit omliggende dorpen zijn ook welkom.

Tickets zijn in verkoop via abconcerts.be.

Geef een reactie