Nathalie Desplancke: Van Miss Elegantie tot …

De Middelkerkse Nathalie Desplancke loopt er tegenwoordig op wolkjes bij. Deze studente Vastgoed Makelaardij uit Middelkerke won onlangs de titel van Miss Elegantie. Hiermee veroverde ze al een ticketje voor de Nationale selectiedag van Miss België. Dit is de laatste stap om tot bij de dertig finalisten van Miss België te komen. En toch … rust Nathalie niet op haar lauweren. Op 9 september is het immers Miss West-Vlaanderen. Daar heeft deze jonge ambitieuze vrouw wel oren naar.  Nu ze al een ticketje heeft voor de beslissende ronde, betekent het heus niet dat ze geen ambities koestert om Miss West-Vlaanderen te worden. Integendeel zelfs. Haar doel is meer dan ooit om tijdens de regionale verkiezing in het Plopsa Theater een mooi resultaat te bemachtigen.

Met haar deelname aan Miss West-Vlaanderen jaagt Nathalie een kinderdroom achterna. Nu ze aan de vooravond staat van haar professionele leven,  leek de tijd rijp om de stap een keer te wagen. Naar eigen zeggen amuseert ze zich rot. Ze voelt nu al dat ze doorheen de verkiezing een pak zelfstandiger is geworden.

Nathalie out zich als grote Miss België-fan. Vanaf het moment dat ze met de computer kon werken, keek ze altijd naar de foto’s op de site.  Nu ze zelf als finaliste voor haar regio erop staat, nam ze alvast een screenshot. Een souvenir voor later, niet waar. Ooit vond ze zelfs een foto terug waarop ze stond met een rood lintje aan en een kroontje op. Ze wil dit beeldje ooit wel eens tonen aan de organisatie.  Ons gevoel zegt dat Nathalies verhaal er ééntje kan worden van: “Miss Elegantie tot … “  Maar dat kunnen we alleen in onze glazen bol bekijken.

Foto:
“Nathalie in kledij van Caroline Biss, te verkrijgen bij Scalini in Torhout. Foto van Siska Barbier, Scalini

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.