De stunt van Sandra Bekkari

Bye bye summer, hello routine! We moeten weer naar school of aan het werk en vervallen daardoor al snel in inspiratieloze, routineuze gerechten. Gelukkig borrelt Sandra Bekkari van de nieuwe, gezonde kookideeën. Die inspiratie deelt ze vanaf maandag 3 september opnieuw met de VTM-kijkers in Open Keuken met Sandra Bekkari. Sandra start haar nieuwe seizoen met een stunt. Vijf avonden op een rij belooft ze een bijzondere verrassing voor de kijkers in samenwerking met VTM KOKEN.

Na een zomer van culinair genieten, uitgebreide barbecues en zoete zondes komen Sandra’s gemakkelijke en gezonde gerechten als geroepen. Een klassiek gerecht met een Bekkari-twist, een verrassende drankje of een zalig nagerecht: wat er ook op het menu staat, in alle bereidingen spelen groenten en fruit steevast de hoofdrol.

Open Keuken wordt dit najaar ook interactiever. Sandra gaat één keer per week op de vraag van een kijker in en biedt dan alternatieven voor traditionele, maar vaak minder gezonde, gerechten. Hoe maak ik een gezonde pizza? Welk gerecht kan ik met quinoa bereiden? Sandra Bekkari gaat met al deze kijkersvragen aan de slag!

Sandra Bekkari: “Ik heb deze zomer niet stilgezeten. Het was voor mij opnieuw een uitdaging om een resem gezonde en lekkere gerechten te bedenken voor het nieuwe seizoen van Open Keuken. Voordat ik een gerecht aan de kijker voorstel, wil ik er dan ook 300% zeker van zijn. Ik blijf gerechten uittesten tot ze helemaal juist zitten. Lekker eten is té belangrijk om niet serieus te nemen (lacht).”

OP HET MENU TIJDENS DE EERSTE WEEK:

Maandag 03/09: Moussaka + kokospralines
Dinsdag 04/09: Groentetaartjes + watermeloenlimonade
Woensdag 05/09: Gazpacho met kersen + granolawafels
Donderdag 06/09: Quinoa pizza-cups + aardbeienmousse
Vrijdag 07/09: Paëlla met extra veel groenten

Open Keuken, vanaf maandag 3 september elke weekdag bij VTM
Alle videorecepten van Sandra Bekkari zijn te raadplegen op de website van VTM Koken

FOTO: Medialaan

Geef een reactie