Striktly Business Software goes international

Antwerps hip en trendy internetbedrijf Striktly Business Software viert 10 jaar aan ontwikkeling van de CRM voor ondernemers en bedrijven. In het Hessenstraatje te Antwerpen, op wandelafstand van het welbefaamde MAS aan het eilandje, bevindt zich in een uniek loftkantoor de uitvalsbasis voor de jonge CEO Stéphanie Ouachan (30) en haar team. Na een sterke groei in België, gaat Striktly nu ook internationaal met de opening van een eerste kantoor in Madrid. Het derde kantoor na Antwerpen en Brussel.

De vraag naar het totaalpakket – voor het opmaken van onder meer facturen, offerten, klantenadministratie en betaalopvolgingen – met een “striktly” keep-it-simple attitude zit in de lift. “De volgende maanden zullen we onze bedrijfsactiviteiten in binnen- en buitenland uitbreiden”, verduidelijkt de Stéphanie Ouachan. “We zijn op één jaar tijd gegroeid van 4 naar 18 medewerkers. En we blijven voortdurend op zoek naar nieuwe talenten voor onze expansieplannen.”

Het bedrijf zet in op werksfeer en personeelsdiversiteit, wat meteen voelbaar is bij het betreden van de loft. Striktly heeft naast de Antwerpse locatie een tweede vestiging op de Brusselse Avenue Louise. Maar de CEO heeft de ambitie om de komende maanden en jaren extra nationale en internationale vestigingen op te richten, omwille van de grote vraag naar een gebruiksvriendelijk innovatief CRM-product. Stéphanie Ouachan: “In september starten we ons buitenlands avontuur in Madrid, op de Paseo de la Castellana. België blijft voor Striktly nog steeds de uitvalbasis.”

De stijgende populariteit van Striktly is onder meer te danken aan de innovativiteit van het softwarepakket en de bijhorende laagdrempelige interface, die geïnspireerd is op de filosofie van Apple. De oplossing is bovendien perfect integreerbaar met andere boekhoudpakketten, dankzij koppelingen met onder andere Yuki, Winbooks en Exact.

Striktly promoot ook actief samenwerkingen met start-ups. Beginnende bedrijven jonger dan 12 maanden mogen één jaar gratis gebruikmaken van een Striktly-licentie: zonder verdere aankoopverlichting. “Deze aanpak past volledig binnen het dna van ons innovatieve bedrijf”, besluit Stéphanie Ouachan. “Als trendsetter voor de digitalisering steunen we zo ondernemend Vlaanderen.”

www.striktlysoftware.com

Fotobron: Striktly Business Software / C&C Advertising

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.