Winterrevue 2018: Never change a winning team

Stany Crets mag zowat de Roberto Martinez van de Winterrevue genoemd worden. Samen met producent Theatertainment hield hij vast aan het creatieve dreamteam. Daarmee staat deze spectaculaire show nu opnieuw garant met een feest voor oog en oor, een vocaal bijzonder sterk ballet en een schitterende live-band. Deze keer belooft Stany Crets nog meer Hollywood glamour. A NIGHT @ THE MOVIES wordt het veelbelovende thema van deze vierde WINTERREVUE. Wie de special guest is, wordt eind september bekend gemaakt.

Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de WINTERREVUE. Met een creatief dreamteam waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen, kon een vierde editie niet uitblijven. Geniet tijdens de feestdagen van een zorgeloze portie ‘feel good’ met de nodige glamour en glitter. Hij kiest dan ook resoluut voor een bijzonder sterke basiscast waar hij in september nog een verrassende special guest aan zal toevoegen. In de cast zitten al zeker Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters.

Praktische info

WINTERREVUE vanaf 14 december 2018 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc.

•    Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament  – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
•    Met: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters, Laurenz Hoorelbeke en SPECIAL GUEST.
•    Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
•    Tickets: http://www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) – of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
•    Data: van vrijdag 14 december 2018 tot en met zondag 13 januari 2019.
•    Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.
•    Geniet voor de voorstelling van een feestelijk menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.

FOTO: Theatertainment

 

 

Geef een reactie