De ambities van Birgit Salden

Dankzij een eerdere deelname aan Miss Antwerpen kreeg Birgit Salden de kriebels van het podium te pakken. Omdat ze het wel zag zitten om aan dit verhaal een verlengstuk te breien, schreef ze zich onlangs in voor een gloednieuw hoofdstuk. Haar keuze viel op Miss Fashion. Omdat deze Antwerpse spraakwaterval een gezonde interesse heeft in schoonheid en mode leek de combinatie voor haar een match made in heaven. En Birgit gaat niet over één nacht ijs. Ze droomt ervan om haar weg te vinden in het modellenwereldje. Daarom zou ze maar al te graag een fraaie notering behalen tijdens de grote finale op 1 september in thuishaven Antwerpen. Het kan de nodige deuren openen om haar droom te realiseren. En daarvoor doet ze het tenslotte. Niet meer, niet minder.

Foto: Diego Kegeleers

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.