De ultieme dromenjacht van Dorien De Coessemaecker

Met haar 25 jaar is Dorien De Coessemaecker één van de meest ervaren dames in het Miss Fashion-gezelschap. Toch begint deze leerkrachte lager onderwijs met een uitgesproken missie aan de ultieme eindspurt van deze schoonheidswedstrijd. Dorien is immers op dromenjacht. Al eerder waagde ze haar kansen in Missenland. Dat werd beloond met een mooi eindresultaat als eerste eredame.  Het verhaal kent nu een vervolg. Dorien werd echt aangestoken door de microbe. Haar eerdere ervaring smaakte zodanig zoet dat ze op zoek is naar dat tikkeltje meer.  Dankzij de liefdevolle steun van haar partner Dennis gaat ze op ultieme dromenjacht. De tijd om nog één keertje te schitteren op een podium dringt immers. Voor haar is het een nu-of-nooit moment. De liefde voor fashion en beauty zal altijd in haar. Alleen werd het nooit echt gestimuleerd. Het moment was daar om er eens goed het stof vanaf te blazen.

Dorien beseft maar al te goed waaraan ze begint. Zo oordeelt ze zelf dat ze op een bewustere manier Miss Fashion is ingestapt. In vergelijking met haar eerdere traject omschrijft ze zichzelf als volwassener en rijper. Op 1 september weten we of Dorien geslaagd is in haar ultieme dromenjacht. Thumbs up!

Foto: collectie Dorien De Coessemaecker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.