Jody Coleman en haar regel van drie

De deuren van Theater Elckerlyc gaan op 1 september open voor heel wat jong vrouwvolk. Dan stappen tal van fashionista’s het podium op voor de finale van Miss Fashion. Eén van hen is Jody Coleman. In het dagelijkse leven werkt ze met de kleinsten onder ons in een kinderdagverblijf. Maar haar deelname aan deze Missverkiezing heeft vooral te maken met een opmerkelijke regel van drie. Enerzijds gaat Jody met veel plezier nieuwe uitdagingen aan. Anderzijds ontdekt ze graag nieuwe vriendschappen. Daarnaast heeft ze ook als doel om een statement te maken aan iedereen die ooit werd gepest. Jody draagt het motto: ‘Iedereen heeft een sterke kant’ hoog in het vaandel. En gelijk heeft ze.

Voor Jody is het niet de eerste keer dat ze in Miss Fashionland haar weg zoekt. Eerder nam Jody al deel aan Miss Young Fashion. Daar haalde ze nooit de finale. Maar omdat goede wijn ook beter wordt met de jaren, staat Jody steviger dan ooit op haar benen. Haar droom om ooit model te worden achterna. De complimenten van haar omgeving geven haar vleugels. De finaleplek geeft haar zelfvertrouwen een mooie boost. Met recht en reden mag ze geloven in haar capaciteiten. En dat alles dankzij haar opmerkelijke regel van 3.

Foto: Foto Benny

Geef een reactie