#samengiants

De Telenet Giants Antwerp behoren tot de top in België en hun wedstrijden zijn druk bezocht.  Er komt echter heel wat bij topsport kijken om alles georganiseerd te krijgen. Daarvoor rekenen ze dankbaar op trouwe medewerkers.  Het komende seizoen start daarenboven hun vernieuwde Dames-team met veel ambities in de hoogste klasse en verhuizen ze naar een nieuw oefencomplex in Merksem.

Wil je graag deel uitmaken van hun team dan kan dat.  Op hun website staat het bericht dat ze op zoek zijn naar extra enthousiaste vrijwillige medewerkers op alle mogelijke vlakken.  Wil je graag mee het succesverhaal van de Antwerp Giants verder schrijven bij de jeugd, de dames of de eerste ploeg. Stuur dan een berichtje naar info@antwerpgiants.be .  Vertel hen waar je goed in bent of wat je graag wil doen.  Laat wat van je horen, ongeacht je leeftijd, interesses, rang of stand of van welke planeet je komt. #samengiants krijgt nu echt een realistisch kantje.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.