Miss Fashion: de ultieme vertrouwensboost voor Annoek Beyens

Beetje bij beetje stijgen de zenuwen voor de Miss Fashion-finalistes. Op 1 september stappen ze allemaal op het podium van Theater Elckerlyc. Stuk voor stuk hebben ze de ambitie om met het kroontje naar huis te gaan. Eén van hen is de 20-jarige Annoek Beyens. Voor haar heeft het finaleticket een belangrijke betekenis. Annoek bekijkt het immers als de ultieme vertrouwensboost. En daar heeft een afvalrace heel wat mee te maken. Vroeger stapte de toekomstig leerkrachte lager onderwijs immers een stukje zwaarder door het leven. Nu ze wat kilo’s van zich heeft afgeworpen, staat ze steviger dan ooit in haar schoenen. Het was dankzij haar papa dat ze deze stap durfde te zetten. Ze geeft toe dat ze heeft getwijfeld. Maar nu heeft ze al lang geen spijt meer. Waarom zou ze ook?  Ze heeft immers heel weinig te verliezen. Er stond immers een nieuwe Annoek op. Eéntje met een pak meer pit dan vroeger. U moet weten: Annoek Beyens voelt zich zekerder dan ooit en ze weet maar al te goed waarvoor ze staat. Miss Fashion is duidelijk de ultieme vertrouwensboost voor Annoek Beyens. En dat mag heel de wereld weten.

Foto: Rosa Vandermeeren

Geef een reactie