DJ Ward speelt in zijnen hof!

DJ Ward mag deze namiddag in zijn eigen hof een setje draaien. “Mijn manager Stijn kwam af met een nieuwtje, of ik geen zin had om vanmiddag op pukkelpop te draaien. Ik kom al jaren naar het festival dat echt in mijn achtertuin plaatsvindt. Ik speel in de ‘Make it epic’-tent van Proximus en het wordt speciaal, want mijn vriendengroep waarmee ik elk jaar naar het festival ga, is erbij. Een thuismatch”, zegt de Diepenbeekse party-DJ Ward.

Met een massa ervaring, meer dan 40.000 Facebookvolgers en nog een paar duizenden op Instagram, is DJ Ward één van de succesvolste Belgische party-dj’s. Van Genk on Stage, De Beverse Feesten, het Antwerpse Sportpaleis (Studio 54), de Hasseltse Ethias Arena (I love the 90’s – The party) tot Tomorrowland, inclusief de Global Journey en Antwerp Invited, DJ Ward heeft overal de juiste muziek bij om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. En staat hij niet achter de draaitafels, dan zit hij in de studio en is hij bezig aan een nieuwe knaller. Zijn huidige single ‘Gotta Let You Go’ vindt vlotjes de weg in de nationale- en internationale Spotify-lijsten. “Ik doe duizenden kilometers, naar alle uithoeken van het land. Ik heb al op veel plaatsen muziek gespeeld, maar nog niet op Pukkelpop. Ik speel vanmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur  en een tweede keer tussen 20.00 en 22.00 dat wordt een typische DJ Ward-set. Dat wil zeggen dat ik een eclectische mix breng van muziek, Rock, Dance, house, hip-hop, classics,… en uiteraard ook Pukkelpop-klassiekers van artiesten die de weide van Kiewit hebben plat gespeeld, of die er zijn groot geworden.  Ik heb de luxe om veel gevraagd te worden voor dj-jobs, maar als er nu 1 plek is waar ik wel zelf ‘achter zou gaan’, dan is het ukkelpop wel! Ik maak al jaren mijn agenda leeg om als bezoeker op Pukkelpop te kunnen zijn! Het is letterlijk in mijn achtertuin en ik heb er een erg liefdevolle band mee! Het is een festival waar ik als Limburger erg trots op ben! Ik droom stiekem ervan om ooit eens het beste van mijzelf te mogen geven in de boiler, op de woensdag bijvoorbeeld. Ik ben er zeker van dat ik daar boel op stelten zou zetten, maar ik weet nu al dat ik mij hard ga amuseren deze editie. First things first en dat is vanmiddag in de ‘Make it epic’-tent.”

 

Meer info over DJ Ward vind je op www.djward.be

Geef een reactie