Het grote Giants-tornooi

De Telenet Giants Antwerp mogen dan wel vice-kampioen zijn. Hun ambities zijn voor het komende seizoen navenant. Ze laten niets aan het toeval over. Op 7 en 8 september organiseren ze een fanmoment en tornooi in de Lotto Arena met deelname van enkele leuke internationale tegenstanders. Zo zakken Donar Groningen, Frankfurt en Mitteldeutscher, de huidige ploeg van ex-Giant Aleksandar Marelja naar de Lotto Arena af.

De Giants spelen in de Lotto Arena op vrijdag 7 september om 20u45 en op zaterdag 8 september om 18u15 tegen twee van deze ploegen, voorafgegaan door een andere wedstrijd.  Op zaterdag volgt aansluitend nog een oefenwedstrijd van de Belgian Cats. Meer info volgt …

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.