Vinny & Nelson: Samen Sterk

Een opmerkelijke samenwerking laat weer van zich horen. Met slechts één doel voor ogen: samen de hitparade te veroveren en dit met de single Fly. Enerzijds heb je DJ Vinny. 10 jaar ervaring op het veld. Hij stond al het podium van grote festivals zoals Nikki Beach, Tomorrowland and Pacha Ischgl. Anderzijds heb je Nelson Moraïs. Sinds 2008 een naam in de muziekindustrie. Zo kennen we hem van zijn passages bij Eurosong en ook leuke tracks zoals Stop Playing With My Mind, Love me and She’s gone. Onder het motto samen sterk begon het duo Vinny & Nelson muziek te maken sinds 2017. Het is aan u om hun creativiteit hoge ogen te laten vliegen.

U kan de track downloaden via: https://itunes.apple.com/be/album/fly/1407358533?i=1407358906&app=itunes

Foto: BIP

Geef een reactie