Queen of the Models-finaliste Celine Houben op dromenjacht

Haar roots mogen dan wel in Nederland liggen. Celine Houben woont al een poosje in ons land. Daar timmert de afgestudeerde kapster duchtig aan haar grote droom. Na een eerdere deelname bij Miss Fashion waagt ze nu haar kansen bij Queen of the Models. Een top 10-plek bij de vorige verkiezing deed haar modellendroom feller aanwakkeren. Na een top 10-plek bij Miss Fashion kreeg ze een vertrouwensboost. Hiermee kon ze verder. Nu we een poosje later zijn, waagt ze opnieuw de sprong in het diepe. Celines moto is duidelijk: Hoe meer je jezelf aan de wereld laat zien, hoe groter de kansen zijn dat iemand je opmerkt. Elke nieuwe ervaring beschouwt Celine als een nieuwe leerschool. Ze is er nu méér dan ooit rijp voor. De vorige keer dat ik Celine sprak, was ze nog studente. Nu niet meer. Op 28 juni studeerde ze af. Ze werkt nu in het kapsalon waar ze tijdens haar opleiding al heeft gewerkt. Haar ultieme droom is het opstarten van een eigen zaak. Dit in combinatie met de nodige dosis modellenwerk spreekt haar het meest van al aan. En haar durf is een beetje gegroeid de voorbije jaren. Zo nu en dan eens out-of-the-box je aan de wereld tonen, ziet Celine wel zien. Zoiets durfde ze vroeger helemaal niet. Maar nu méér dan ooit. Haar ambities zijn navenant. Stiekem droomt ze van een mooie top 3-plek bij Queen of the Models. Dan kan ze opnieuw een volgende stap naar de realisatie van haar grote droom zetten.

Foto: Nico Landuyt

Een gedachte over “Queen of the Models-finaliste Celine Houben op dromenjacht

Geef een reactie