Bijna 5 miljoen YouTube-views voor PartyfrieX

Na Henkie’s ‘Lief klein konijntje’, de ‘Snollebollekes’ en Jebroer zijn ‘Kind van de Duivel’, zijn het dit keer de Nederlandse PartyfrieX en Schorre Chef die met hun ‘Ik moet zuipen’ een gigantische feesthit scoren. “We hebben het niet wetenschappelijk onderzocht, maar als onze party-anthem wordt gespeeld, stijgt het drankverbruik zienderogen en wordt het aanzienlijk drukker aan de toog”, klinkt het bij de gasten. Het liedje is al een tijdje uit, maar werd pas in het voorjaar opgepikt door de Vlaamse jeugd die het massaal begon mee te zingen en te streamen, waardoor de video op weg is naar de magische kaap van 5 miljoen YouTube-views.

Kwam je dit weekend een bende vrijgezellen tegen of stond je aan de toog in Werchter te wachten op je drankje, dan hoorde je wel iemand ‘Ik moet zuipen’ inzetten, want zo hard gaat het ondertussen. “Feestjes, bruiloften, jongerenkampen en het voetbal. Spelen de Rode Duivels en scoren ze, dan speelt de dj onmiddellijk ‘Ik moet zuipen’. Vrijdag was dat het geval in Antwerpen, maar ook in Hasselt en de rest van Vlaanderen zingt iedereen mee. We doen met Nederland niet mee aan het wereldkampioenschap, maar we scoren wel met ‘Ik moet zuipen’ en zien dat de Vlamingen er massaal plezier aan beleven. Het liedje gaat momenteel in Vlaanderen bijna even hard als de aanvalsgolven van het trio De Bruyne-Hazard-Lukaku…heerlijk toch!”, klinkt het bij de PartyfrieX.

Bekijk de videoclip:

Download de track:
https://itunes.apple.com/be/album/ik-moet-zuipen-feat-schorre-chef-single/1261284625?l=nl

Fotobron: House of Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.