Pinten en patatten voor Jettie Pallettie

“Pakken, pakken, pakken, wat je lekker pakken kan”, zingt de feestorkaan Jettie Pallettie terwijl ze haar muzikale ‘Pinten & Patatten’ uitdeelt. De titelsong van haar recentste album is meteen de nieuwe single van de populaire blondine, die in één adem zorgt voor een stevige afterparty.

“Een koud pintje met vers gebakken frietjes – wij noemen het patatten – en meer heb je niet nodig om er een tof feestje van te maken. De Vlamingen zijn er verknocht aan. Dat merk ik als ik in de feesttenten sta, op braderijen, op de koers of het voetbal. Overal kom ik ‘Pinten & Patatten’ tegen en die vreugde heb ik netjes verwerkt in een originele, tijdloze meezinger met een zomers randje. De Jettie Pallettie-beat maakt het nummer herkenbaar, waardoor je niet kan stilstaan. Je zingt het vanzelf mee merkte ik al in Blankenberge, Antwerpen, Hasselt en Maastricht, want zo universeel is het liedje”, zegt de partyzangeres enthousiast.

Jettie Pallettie blijft ook investeren in leuke clipjes: “Omdat mijn fans het waarderen en ze goed worden bekeken op het internet.” De ‘Pinten & Patatten Afterparty’ komt helemaal op smaak dankzij het ‘Blonde Jettie’-biertje, dat Jettie begin juni voorstelde bij brouwerij De Saeter in Eke-Nazareth. “Samen met Kurt van Dépoo 7 brengen we mijn biertje exclusief, gelimiteerd op de markt. Op mijn website kan je het genietbiertje bestellen. Tijdens de perspresentatie hebben we de clip opgenomen in de brouwerij en dat zorgt voor doldwaze feesttoestanden.”

Fotobron: House of Entertainment

Geef een reactie