Follow the way of Lau (Laurenz Hoorelbeke)

We kennen Laurenz Hoorelbeke al enkele jaren uit de theater- en musicalwereld. Recent konden we hem nog zien als Titus in Doornroosje, kreeg hij de hoofdrol, Dokter Frank-N-Furter, in de Rocky Horror Show en was hij één van de leadsingers in de Winterrevue van Stany Crets. Als Laurenz één ding geleerd heeft van al zijn ervaring is dat het bewegen, acteren en zingen tegelijkertijd een goede conditie vereist. Daardoor kreeg hij ook enkele jaren geleden de fitnessmicrobe te pakken. Hij nam een personal trainer onder de arm en boekte al snel succes. Daardoor werd het naast de entertainment sector zijn tweede grote passie. Hij kwam op het idee deze te combineren omdat hij ook merkte bij collega’s dat de vraag naar meer specifieke trainingen er was. Laurenz ontwierp dan ook op zijn eigen manier speciale modules om artiesten de kans te geven hun conditie, zelfvertrouwen en lichaamsbouw bij te schaven. Way of Lau werd stilaan al een begrip op de sociale media, maar vandaag kondigt Laurenz Hoorelbeke met trots de geboorte van “Way of Lau – Healthertainment” aan!

Met “Way of Lau – Healthertainment” hoopt Laurenz vele artiesten te kunnen helpen. Hen de optie te bieden een persoonlijke training te volgen die op hun maat gemaakt is. Dansen en zingen combineren, hun conditie opbouwen, meebouwen aan hun zelfbeeld of werken aan de fysieke en psychische gezondheid, het kan allemaal. Het pakket wordt voor u op maat samengesteld. Waarom nu speciaal op artiesten gericht? Laurenz zelf zit al jaren in de entertainment sector en conditie, gezonde levensstijl en zelfvertrouwen zijn daar nu eenmaal een harde noodzakelijkheid. Gezien deze combinatie niet op de markt te vinden is, maar de noden hoog, bracht Laurenz dit unieke concept zelf uit. Uiteraard zijn niet enkel beginnende of professionele artiesten welkom. Ook mensen die een personal trainer zoeken en aangetrokken zijn tot dit concept kunnen bij Laurenz terecht. De drempel om aan je fysieke conditie te werken ligt vaak in de handen van het probleem “tijd”. Daarom komt Laurenz naar je toe. Gedaan met die excuses van sporten neemt teveel tijd in beslag. Laurenz maakt een schema op maat dat perfect in je agenda past. Ben je eerder iemand die niet zo graag alleen traint? Geen enkel probleem!

Naast de personal training biedt Laurenz ook nog kleine groepsessies aan. Deze sessies zijn wel meer op de entertainment sector gericht, maar niets houdt je tegen dit ook eens te proberen! Een gezonde geest in een gezond lichaam zorgen ervoor dat je elke uitdaging aankan! Ga dan ook de uitdaging aan en neem eens een kijkje op zijn facebook pagina. Binnenkort kunnen jullie ook voor meer informatie terecht op de website! Hou hiervoor zeker zijn facebook pagina in het oog!

Foto: Goele Bormans

Geef een reactie