Een Braziliaans feestje op de Missendag

België-Japan, Brazilië-Mexico. Het worden twee 1/8 Wereldbeker-finales om naar uit te kijken. En dat zal ook bij het Comité Miss België het geval zijn. Want het scenario dient zich meer dan ooit aan dat er een kwartfinale Brazilië-België in de maak is. En dat heeft zo de nodige gevolgen. Want als beide landen zich kwalificeren spelen ze tegen elkaar op vrijdag 6 juli, de dag van de Nationale Missendag in Miss België-land. Daar zijn ze nogal fel voetbalminded.  Het zou een extra pigment betekenen dat het mooiste supporterslegioen  van het land zich in de Willebroekse Carré zou vertoeven. Krijgen we voor het grootste bikinidéfilé van het land ook een waar Braziliaans feestje met een goede Belgische afloop op het programma?  De wind is gunstig gezind voor dit scenario. Alleen moeten de Rode Duivels het nog doen.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.