Een Braziliaans feestje op de Missendag

België-Japan, Brazilië-Mexico. Het worden twee 1/8 Wereldbeker-finales om naar uit te kijken. En dat zal ook bij het Comité Miss België het geval zijn. Want het scenario dient zich meer dan ooit aan dat er een kwartfinale Brazilië-België in de maak is. En dat heeft zo de nodige gevolgen. Want als beide landen zich kwalificeren spelen ze tegen elkaar op vrijdag 6 juli, de dag van de Nationale Missendag in Miss België-land. Daar zijn ze nogal fel voetbalminded.  Het zou een extra pigment betekenen dat het mooiste supporterslegioen  van het land zich in de Willebroekse Carré zou vertoeven. Krijgen we voor het grootste bikinidéfilé van het land ook een waar Braziliaans feestje met een goede Belgische afloop op het programma?  De wind is gunstig gezind voor dit scenario. Alleen moeten de Rode Duivels het nog doen.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie