Angeline Flor Pua in boekvorm!

Beroepsmatig mag Angeline Flor Pua als pilote (in spé) regelmatig van de grond gaan. Maar daarnaast is ze ook een hele trotse Miss België. Binnenkort is ze dankzij fotograaf Henk Van Cauwenbergh ook te zien in boekvorm. Enerzijds nam hij de foto’s voor de cover van het Jaarboek Miss België 2019. Daarnaast ging de bekende fotograaf samen met Angeline naar Durbuy. In opdracht van Anderlecht-voorzitter Marc Coucke werkt Van Cauwenbergh aan een fotoboek over Durbuy. Daarin speelt Angeline een rol. Een korte samenvatting: Angeline Flor Pua, in boekvorm. U leest en weet er binnenkort alles over.

Foto: Henk Van Cauwenbergh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.