Evelien Van den Bempt over haar zomer vol présence

Voor Evelien Van den Bempt breekt er een spannende zomer aan. Net vooraleer ze haar stappen in het professionele leven waagt, droomt ze er nog één keer van om op het hoogste podium van een Missverkiezing te stralen. Op 15 september in Bredene staat ze als één van de finalisten van Miss Présence te pronken. Via Instagram leerde ze de verkiezing ontdekken. En ze was meteen verkocht. Zeg nu zelf: qua oefening kan het tellen. Want elke juf moet toekomstgewijs met de nodige présence voor de klas kunnen staan.

Evelien is de ‘oudste’ van de groep.  Miss Présence is helemaal anders dan haar vorige Missenavonturen. Toen waagde ze haar kans samen met een goede vriendin. Nu staat ze er ‘helemaal alleen’ voor. Tijdens mijn babbel vergeleek ze zich een beetje met een vertrouwenspersoon, die haar ervaring al met anderen kan delen. De mama van de groep, niet waar.

Haar grote droom is natuurlijk om de overwinning te behalen. Anders doe je naar Eveliens gevoel helemaal niet mee. Maar of het ook zo zal worden, weet we pas begin september. Momenteel is ze al heel blij met haar lintje van finaliste. Voor Evelien wordt het hoedanook een drukke zomer. Naast de Missverkiezing solliciteert voor een leuke job in het onderwijs. Daarnaast heeft ze nog grootse plannen om Tomorrowland onveilig te maken. U ziet: een zomer vol présence staat haar duidelijk te wachten.

Foto: Miss Présence

Geef een reactie