Columnist eert DJ Ward

Hij liep de voorbije week  met een big smile rond, de Limburgse DJ Ward, dankzij de Kortessemse columnist Jo Lambrechts. In de weekendeditie van het Belang van Limburg stak deze zijn bewondering voor Ward niet onder stoelen of banken: “En wie kent DJ Ward niet, zoon van mijn voormalige buurman Jean Houbrechts? Ward is één van de meest getalenteerde cross-over dj’s van het land. Hij draait op TomorrowlandVersuz V3, I Love the 90’s, enz. Hij laat zelfs het hele Sportpaleis in Antwerpen daveren”. DJ Ward was alvast blij met de mooie woorden en complimenten aan zijn adres. “Ik ben een gans week aangesproken over het artikel. Het doet deugd om zoveel erkenning te krijgen in eigen regio. Een mooie opwarmer voor Genk On Stage, waar ik over twee weken te gast ben. Na het succes van vorig jaar, hebben de organisatoren dit jaar een grotere tent voorzien, en maar goed ook”, zegt Ward. Naast het spelen op Genk On Stage, een rits matchen van De Rode Duivels (pré- en afterparty) en zijn doortochten op Tomorrowland, is DJ Ward ook bezig met de promotie van zijn nieuwe single ‘Gotta Let You Go’. “Week na week groeit de belangstelling, stijgen we in de digitale streamlijsten van Spotify, Shazam,…. Als je vandaag iets nieuws uitbrengt, is het werken geblazen. Het duurt veel langer dan vroeger voor er een nieuwe single wordt opgepikt door het publiek. Mensen moeten langer wennen aan iets nieuws en voor ze door hebben wat de titel is en wie de uitvoerder, ben je al gauw een paar weken verder. ‘Gotta Let You Go’ krijgt goeie comments en ik zie hoe de single het publiek inpakt en laat dansen. Allemaal gunstige tekens”, zegt DJ Ward enthousiast.

Meer info over DJ Ward en zijn nieuwste ‘Gotta Let You Go’-release, vind je op www.djward.be

Fotobron: House of Entertainment

Geef een reactie