België wereldkampioen

Als voorsmaakje op het komende wereldkampioenschap voetbal, werd in het Duitse Europapark de Miss WM gekozen. 31 van de 32 deelnemende landen aan het voetbalfestijn stuurden een kandidate om te strijden voor het felbegeerde kroontje. En …  groot nieuws voor ons Belgenlandje. Het is Zoë Brunet, die de titel van Miss WM mee naar huis mocht nemen.  Nadat ze in de eerste ronde haar collega’s uit Engeland, Tunesië en Panama versloeg, raakte ze in de TOP 8 en ook daar won ze met glans haar nieuwe kroon. Tijdens de Miss België-finale moest Zoë nog de duimen leggen voor Angeline Flor Pua. Maar voor Zoë volgt nu een mooie beloning als kersverse Miss WM. Weet je … ik ben nu niet bijgelovig. Maar als de sterren goed staan, kan er ook in Rusland veel gebeuren. De Rode Duivels lijken nu al geïnspireerd tot mooie daden. Met dank aan Zoë.

Foto: Miss Belgium – Kevin Swijsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.