Sven De Ridder, Nicoline Hummel en Herman Verbruggen worden krakers onder de kerstboom

Op vrijdag 14 december 2018 gaat in het Fakkeltheater (Rode zaal) de tweede productie van de SVEN DE RIDDER COMPANY van start. Er zijn voorstellingen gepland tot 6 januari 2019. KRAKERS ONDER DE KERSTBOOM  wordt een vrolijke kerstcomedy voor de ganse familie met naast Sven De Ridder zelf, ook Herman Verbruggen. Het wordt de eerste keer dat beide acteurs samen op de planken staan. De andere rollen worden vertolkt door Nicoline Hummel (die onlangs De Buurtpolitie verliet), Mieke Laureys en Brik Van Dyck.

Korte inhoud:

Winter, enkele dagen voor kerstmis. Twee inbrekers Ben Van Boven (Sven De Ridder) en Lesley Govaert (Mieke Laureys) hebben het op dezelfde villa gemunt en kiezen dan ook nog eens exact dezelfde avond uit om er hun slag te slaan. Ze geraken het niet eens over wie wat mag meenemen en doen dan maar beroep op hun vaste heler (Brik Van Dyck) om hen te helpen de buit ‘eerlijk’ te verdelen.Als Didier (Herman Verbruggen) en Marie-Christina (Nicoline Hummel), broer en zus van de afwezige eigenaar, onverwacht op bezoek komen, rest onze krakers geen andere mogelijkheid dan zich voor te doen als de house sitters.

Tickets zijn vanaf woensdag 6 juni om 11u telefonisch te reserveren via 070 246 036

Of online via www.fakkeltheater.be

Fotobron: Sven De Ridder Company

Geef een reactie